Familienetværket i Nykøbing F.

Af diakonimedarbejder Dan K. Månsson

Nykøbing F. kredsen begyndte i marts 2017 et diakonalt arbejde, Familiebasen, med økonomisk hjælp fra LM’s landskasse. Frelsens Hær lukkede i november 2016 deres Familieværksted med samme målgruppe og formål.dad day 1245505Fra 1. april 2018 fik samme arbejde nyt navn: ”Familienetværk Nykøbing Falster”. LM-kredsen har indgået en partnerskabsaftale med Blå Kors Danmark (BKD), som i forvejen har flere partner-skabsaftaler med kirker rundt i landet om tilsvarende diakonale tiltag.

Register to read more...

Kunst i LM's hus i Nykøbing F.

Af Niels Rasmussenfernisering i mandagsklub 1 20141020 1910508074

Efter at Luthersk Missions hus i Nykøbing F er blevet renoveret, har huset en væg til udstilling af kunst med mere. Tidligere har der være malerier af Annette Christophersen, Stubbekøbing og Lars Rasmussen, Åbenrå. Men denne gang er det nogle af husets egne kunstnere, der udstiller.
Mandagsklubben har over nogle gange hørt om skabelsen, og samtidig har de formet figurer, malet, klistret og rammet ind. Da det hele var færdigt og hængt op, var forældrene inviteret til fernisering. Det tog de vel imod, så da "tæppet" faldt, beundrede alle de fremmødte kunstværkerne - efterfølgende var der forfriskning, snak og snacks.
Har nogen lyst at se kunstværkerne i virkeligheden hænger de i Rosenvænget 13, Nykøbing F resten af oktober og november måned.

Billederne kan også ses på denne side.

 

1. maj

Af Niels Rasmussen

1/5 - en næsten almindelig mandag i Rosenvænget 13...IMG 0475

Sker der noget en mandag i LM´s hus i Rosenvænget 13, Nykøbing F. Ja, det gør der faktisk, jeg vil fortælle lidt fra d. 1/5.
Kl. 14.30 begyndte Familiebasen, som er et forholdvis nyt arbejde for udsatte familier, som LM kredsen har startet her i foråret efter Frelsens Hær lukkede et tilsvarende arbejde i Nykøbing F. I dag kom der to familier, desuden var der et par stykker, som hjælper Dan Månsson som står for Familiebasen.

Register to read more...

Påskefest

Påske i missionshuset!pskelilje

To påskemøder for alle!

Både langfredag og 1. påskedag kan alle komme i missionshuset og høre

det vigtigste og bedste et menneske kan høre: Budskabet om Guds frelse i Jesus Kristus.

-Langfredag om hvad Jesus gjorde med alle menneskers dræbende skyld.

-Påskedag om Jesu opstandelse som er fyldt med liv og håb til alle.

Møderne begynder kl. 16.00

og foregår i Rosenvænget 13 i Nykøbing

Register to read more...

Aktiviteter i Nykøbing F.

No events

Afdelingsarrangementer

No events
QR Code