Fokusmøder

Søndag d. 3. marts kl. 14.00 - 16.15

"Jesus den gode hyrde"

 

Hvorfor er Jesus den gode hyrde? Hvordan gør han, når han leder? Hvad sker der, hvis jeg begynder at følge falske hyrder? Viggo Wiwe taler over emnet ud fra Joh 10 og Ez. 34.

Læs mere...

Søndag d. 3. februar kl. 14.00 - 16.15

"I er Kristi legeme"

Hvad betyder det, og hvad kan vi lære af hinanden på tværs af kulturer? Missionskonsulent Bent Olsen taler om emnet og belyser det også ud fra sine egne erfaringer med kristne fra andre lande, hvor han har været.

 

Læs mere...

Søndag d. 2. december kl. 14.00 - 16.15

"Ud af håbløsheden"

Martin Nørremark taler over emnet.

Ruth blev født i en hedensk slægt, men alligevel oplevede hun det fantastiske i at blive frelst. Hvad fortæller det os om den måde, Gud ser os på? Hvilke perspektiver giver det på vores hverdagsliv i et samfund, hvor der er mange mennesker, der ikke ønsker Gud?

Læs mere...

Søndag d. 4. november kl. 14.00 - 16.15

"Når sangene taler"

Vi samler alle interesserede til at deltage i et kor, som øver fra kl. 12.30 frem til mødet begynder kl. 14.00. Alle er velkommen til at være med i koret. Det bliver 3 sange af varieret karakter, og musiksekretær Lars Frederiksen holder 3 små prædikener over sangene.

Vi vil gerne vide, hvor mange der vil deltage i koret. Tilmelding til Niels Rasmussen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på sms: 5184 1942

Læs mere...

Billeder fra fokusmøder

QR Code