I Paulus' fodspor

Af Niels Rasmussen

I Paulus´ fodspor
Ja, det var sådan vi havde det på Børnelejren, hvor 25 børn og 11-12 voksne var kommet på lejr i efterårsferien.
Ved bibelfortællingerne oplevede vi, at Paulus blev kastet til jorden af et stærkt lys, og mødte Jesus og kom til tro på ham i byen Damaskus.
Efterfølgende var vi med på en del af de mange tusinde kilometer, som Paulus gik i forbindelse med, at han drog ud i verden, for at fortælle andre om Gud, Jesus og Helligånden.
Vi oplevede at han helbredte en mand og en pige. Vi var med ham i fængsel, hvor fangevogteren kom til tro. Desuden mange andre ting, som skete i Paulus´ liv. Til sidst sejlede vi med ham til Rom og mødte Kejseren, desuden var vi i Paulus´ lejlighed, som var en slags luksusfængsel.

Læs mere...

Vigtig information om Vinterstævnet

På grund af sygdom er programmet for Vinterstævnet d. 23-24. januar ændret.

Læs mere...

Børnelejr i efterårsferien 2016

Af Niels Rasmussenbornelejr efterar 2016 1 20161103 1424049035

Der har endnu en gang været Børnelejr på Sildestruplejren. Der var 18 deltagere og en god flok ledere til både at lave mad, aktiviter og fortælle bibelhistorie for børnene. I år handlede det for det meste om fortællingen om Noas Ark.

Godt nytår

Af Dan MånssonDan Mnsson

Halvdelen af årets første måned er allerede gået. Så det er næsten for sent at ønske godt nytår, men alligevel: Godt nytår! Må du erfare Guds nærvær i dit liv og dit hjem.

Jeg besøgte forleden et menneske, som i en årrække havde misbrugt sin krop, så den og sindet i dag er mærket af det. Når et sådan menneske i dag har lagt det af fortiden bag sig, som er muligt, og kæmper for at gå videre og gøre det så godt som muligt for sine nærmeste, så bliver jeg ydmyg og får respekt for dette menneske. Det gør ganske enkelt indtryk! I hjemmet, jeg besøgte, bemærkede jeg, at der både var en Bibel, et vægkors og en meget imponerende Kristusfigur. Vedkomne fortalte, at Jesus var en vigtig person i vedkomnes liv. Da misbruget stoppede, var der brug for vished om ikke at være alene i hjemmet, så derfor blev de tre genstande anskaffet. ”De minder mig om, at jeg aldrig er alene,” sagde vedkomne. Hvor er det fantastisk, når mennesker inviterer Jesus ind i deres hjem!

Lad os bede Gud om, at han i 2016 – ligesom Jesus gjorde det hin dag i Jeriko – vil standse ved mennesker og sige: ”Kom, i dag vil jeg gæste dit hus!” Lad os også bede om, at Gud vil bruge os som formidlere af det budskab.

Læs mere...

QR Code