Nyhedsarkiv

1. maj

Af Niels Rasmussen

1/5 - en næsten almindelig mandag i Rosenvænget 13...

Sker der noget en mandag i LM´s hus i Rosenvænget 13, Nykøbing F. Ja, det gør der faktisk, jeg vil fortælle lidt fra d. 1/5.IMG 0475
Kl. 14.30 begyndte Familiebasen, som er et forholdvis nyt arbejde for udsatte familier, som LM kredsen har startet her i foråret efter Frelsens Hær lukkede et tilsvarende arbejde i Nykøbing F. I dag kom der to familier, desuden var der et par stykker, som hjælper Dan Månsson som står for Familiebasen.
Kl. 16.30 begyndte Mandagsklubben, i dag var de i alt 6 der, og de hørte om Emmausvandrene.
Da Juniorerne begyndte at komme til Juniorklub lidt i 19.00, duftede der af mad som deltagerne i Familiebasen havde fået som afslutning på deres samling. Kl 18.45 var Peter Olufson kommet, fordi Anne Lene og han har nogle malerier fra Tanzania, som skulle udstilles i cafeen. De blev hængt op mens Junior kom i gang. Juniorer + ledere i alt 11, skulle i dag en tur i anlægget og spille rundbold og lege inden samling med saft/kage sang med mere.
Ind i mellem ved 19.30 tiden dukkede 7 personer op til Bibelkreds, som de en gang i mellem afholder i Multirummet. Jo, der var liv, i alt vist ca. 32 par fødder, på en næsten helt almindelig mandag.
Det ekstraordinære var at udstillingen blev udskiftet, har man lyst til at se malerierne, "in live", hænger de 10 malerier der til sidst i juni måned.IMG 0474

 

Påskefest

Påske i missionshuset!pskelilje

To påskemøder for alle!

Både langfredag og 1. påskedag kan alle komme i missionshuset og høre

det vigtigste og bedste et menneske kan høre: Budskabet om Guds frelse i Jesus Kristus.

-Langfredag om hvad Jesus gjorde med alle menneskers dræbende skyld.

-Påskedag om Jesu opstandelse som er fyldt med liv og håb til alle.

Møderne begynder kl. 16.00

og foregår i Rosenvænget 13 i Nykøbing

Læs mere...

Kunst i LM's hus i Nykøbing F.

Af Niels Rasmussenfernisering i mandagsklub 1 20141020 1910508074

Efter at Luthersk Missions hus i Nykøbing F er blevet renoveret, har huset en væg til udstilling af kunst med mere. Tidligere har der være malerier af Annette Christophersen, Stubbekøbing og Lars Rasmussen, Åbenrå. Men denne gang er det nogle af husets egne kunstnere, der udstiller.
Mandagsklubben har over nogle gange hørt om skabelsen, og samtidig har de formet figurer, malet, klistret og rammet ind. Da det hele var færdigt og hængt op, var forældrene inviteret til fernisering. Det tog de vel imod, så da "tæppet" faldt, beundrede alle de fremmødte kunstværkerne - efterfølgende var der forfriskning, snak og snacks.
Har nogen lyst at se kunstværkerne i virkeligheden hænger de i Rosenvænget 13, Nykøbing F resten af oktober og november måned.

Billederne kan også ses på denne side.

 

Aktiviteter i Nykøbing F.

Søn Okt 22 @16:00 -
Nyk.F. - Preben Dahl prædiker
Søn Okt 29 @15:00 -
Nyk.F. - Dan K. Månsson prædiker
Søn Nov 05 @16:00 -
Nyk.F. - Søren Pedersen prædiker
Søn Nov 12 @19:00 -
Nyk.F. - Egon Kattner prædiker

Afdelingsarrangementer

Ingen begivenheder
QR Code