Børnelejr i efterårsferien 2016

Af Niels Rasmussenbornelejr efterar 2016 1 20161103 1424049035

Der har endnu en gang været Børnelejr på Sildestruplejren. Der var 18 deltagere og en god flok ledere til både at lave mad, aktiviter og fortælle bibelhistorie for børnene. I år handlede det for det meste om fortællingen om Noas Ark.

Godt nytår

Af Dan MånssonDan Mnsson

Halvdelen af årets første måned er allerede gået. Så det er næsten for sent at ønske godt nytår, men alligevel: Godt nytår! Må du erfare Guds nærvær i dit liv og dit hjem.

Jeg besøgte forleden et menneske, som i en årrække havde misbrugt sin krop, så den og sindet i dag er mærket af det. Når et sådan menneske i dag har lagt det af fortiden bag sig, som er muligt, og kæmper for at gå videre og gøre det så godt som muligt for sine nærmeste, så bliver jeg ydmyg og får respekt for dette menneske. Det gør ganske enkelt indtryk! I hjemmet, jeg besøgte, bemærkede jeg, at der både var en Bibel, et vægkors og en meget imponerende Kristusfigur. Vedkomne fortalte, at Jesus var en vigtig person i vedkomnes liv. Da misbruget stoppede, var der brug for vished om ikke at være alene i hjemmet, så derfor blev de tre genstande anskaffet. ”De minder mig om, at jeg aldrig er alene,” sagde vedkomne. Hvor er det fantastisk, når mennesker inviterer Jesus ind i deres hjem!

Lad os bede Gud om, at han i 2016 – ligesom Jesus gjorde det hin dag i Jeriko – vil standse ved mennesker og sige: ”Kom, i dag vil jeg gæste dit hus!” Lad os også bede om, at Gud vil bruge os som formidlere af det budskab.

Læs mere...

Vigtig information om Vinterstævnet

På grund af sygdom er programmet for Vinterstævnet d. 23-24. januar ændret.

Læs mere...

Efterårslejr for juniorer 2015

Af Dan Månssonjuniorlejr efterar 2015 5 20151103 1972753109

- Vi havde en dejlig lejr i efterårsferien, fortæller Gitte Munch, som er mangeårig leder af juniorlejren for juniorer. 21 juniorer, 8 ledere og 3 køkkenfolk var sammen i de sidste fire dage af efterårsferien her i 2015.
Selv om årstiden ikke helt passede, så hørte juniorerne bibelfortællinger fra en påskefest i Jerusalem for snart 2000 år siden. Der blev fortalt om, hvordan Jesus blev hyldet som konge, forrådt af én af sine venner, straffet som en forbryder og opstod igen påskemorgen. Alt sammen for vores skyld!
- Der blev også tid til en slags ’bordfodbold’ i over-størrelse udenfor i aftenmørket, fortæller Gitte og fortsætter:
- Vi hyggede os med puslespil i dagligstuen, bagte brød til et jødisk påskemåltid, spillede banko i vaffel-caféen, fabrikerede fakler ude ved bålstedet, lavede chokoladefigurer, smykker og småkager. Kort sagt var det en rigtig hyggelig lejr!

Se flere billeder fra lejren.

QR Code